Alles in bloei en vrolijke snoetjes

Wat een heerlijke dagen! we genieten volop  van de tuin en het buitenleven als de temperatuur het toelaat.

Manon heeft op 14 april haar best gedaan bij de halve Finale nationaal niveau 2 in Leek (Groningen). Het veld was erg sterk, dat wisten we. Desondanks heeft ze genoten en zich van haar beste kant laten zien. Daarna is het super weer geworden en dat hebben we gemerkt. Dirk als een vis in het water buiten in de zandbak en sjouwen met de kiezelsteentjes. Of hij verstopt zich in het speelhuisje.

Met Pasen hebben we chocolade eieren verstop, en  daarvan niet meer teruggevonden… je raad het al. Dirk kwam uit het speelhuisje naar buiten met lekkere chocolade handen en een bruin smoeltje…hij had het eitje gevonden! Gisteren hebben we de kippen even in de moestuin laten rondscharrelen voor wat vers gras. Dirk wist niet wat hij zag, en rende als een bezetene achter de kippen aan šŸ˜‰

Lies is ons leeswonder aan het worden. Ze is helemaal los. ’s avonds laten we haar kiezen. Voorlezen of dat ze zelf leest. Steeds vaker kiest ze voor zelf lezen en het gaat al best goed. Leuk om te zien dat ze dit helemaal zelf op pakt. Vanochtend nog een gelukte radslag op de brede balk. Pas maar op Manon…je krijgt concurrentie! 

Michiel is gisteren met Lucy in het zonnetje naar Den Bosch gefietst. Even moeder-zoon tijd, kletsen op de fiets en naar het Noord-Brabantsmuseum. Uiteindelijk een Bossche bol op het terras en s’avonds na de mislukte BBQ (overgegaan op de grillplaat) nog een stuk zelfgemaakt appeltaart (met gemaakt door Lies en Manon)

Wat jammer dat de meivakantie nu begint en het weer 10 graden minder…we gaan er het beste van maken. De meiden volop logeerpartijtjes en dirk extra knuffeltijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *