eerste buitenactiviteiten zijn gestart!

Weer een boel te vertellen. Inmiddels is het geen maart meer, maar april…en eindelijk, morgen gaat de lente echt beginnen. 20 graden wordt er voorspelt met lekker veel zon. We hebben het nodig, en vooral Dirk ook.

Na wat gedoe met artsen etc, heeft hij nu een puffer voor ochtend en de avond. Dit leek best goed te gaan tot dinsdagavond. Hij had na lange tijd weer een psuedokroep aanval. een hoge blaf-hoest, heesheid en benauwdheid. Zo sneu, lijkt wel of hij er in bleef hangen….het enige wat hij dan wil doen is veel knuffelen en lekker bij je zijn. Lekker bij mama op de bank liggen samen met zijn tutje.

Gelukkig zijn er ook veel leuke geniet-momenten met kleine Dirk, die veel voor de eerste keer bewust ervaart zoals de zandbak, de glijbaan en hand in hand lopen met zijn zusjes. Wat zijn ze trots die meiden op hun kleine broer. Ook in de Efteling afgelopen dinsdag hebben we genoten met z’n vijfjes en hoort Dirk er echt bij. Ook de meiden worden groot. Ze zijn samen, zonder papa en mama naar Villa Volta gegaan. net daarbuiten hebben wij op ze gewacht en dat ging goed.

Manon fietst zelfs wel eens vanuit huis alleen naar school. Rond het middaguur is het vrij rustig, dan is het gemakkelijker haar te laten gaan. voor oma ook fijn als Dirk dan toch tussen de middag op bed ligt en Manon als enige nog een paar uur naar school moet. 2e paasdag hebben we heerlijk gesnoept en gegeten bij Kees en Wilma en alle kinderen op de bank gezet voor een kleinkinderen foto…gelukt! 

Dan hebben we verder nog de pianoles van Liselot wat ze steeds beter doet. Ze kruipt soms zelf even achter de piano om de makkelijke stukken nog eens te spelen met 10 vingers! 

En dan de paarden-rage-virus. Ze zijn besmet, alle vier de vriendinnen. Afgelopen donderdag mochten ze eindelijk eens proberen in Stal Hezelaar, tegenover ons huis. De volgende keer zou ze zelf naar de manege kunnen lopen, zo handig! ze was er die ochtend helemaal klaar voor en even haar kleding gepast. s middags in het zonnetje mogen genieten van draf en galop op 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *