Meivakantie

Heerlijk… twee weken lang vakantie, althans de meiden. Michiel werkt gewoon door en heeft de gebruikelijke dagen vrij, en ik neem een paar dagen vrij. Van zondag tot woensdag zijn de meisjes logeren op de Vaart.

Eerst lekker naar Pukkemuk en de dag er na met opa mee op de tractor en s middags met oma mee naar de stad. Koningsdag staat ook nog op het programma, maar we weten nog niet hoe we daar invulling aan gaan geven. Net als vorig jaar, is het weer de eerste week belabberd. niet echt lekker om er op uit te gaan, zeker niet met een baby van 8 maanden die helaas weer aan het ‘zagen’ is. Gelukkig is hij wel na de laatste koortsperiode opgeknapt. Grappig om te zien wat voor inhaalslag hij dan maakt. Hij eet ongeveer alles wat hij aangeboden krijgt en rolt de hele kamer door. heerlijk spelen op zijn buikje en af en toe terug rollen naar zijn rug om te relaxen. 

OP het werk is het druk. fijn om een paar dagen vrij te zijn en een dag-avond vrij van de opleiding. 4 mei moet ik weer :-(. maar goed, het is aftellen nu. De laatste module van 10 weken is in gegaan en in totaal hoeven we nog maar 9 keer naar Nijmegen voor de opleiding. Nog even tanden op elkaar en dan een last van mijn schouders. De verdere werkervaring zal nog tot september 2018 duren. Pas dan mag ik mij Gz-psycholoog noemen. Das niet erg, dat het lang duurt. ER staan nog genoeg andere activiteiten op het programma zoals knuffelen met de kids, leuke uitstapjes maken en sparen voor de keuken. Binnenkort hebben we een eerst oriëntatie gesprek met de keukenbouwen om een kostenplaatje te maken en te bekijken wat wij op voorhand al kunnen doen. stil zitten is ook wat he..

De tuin ligt er mooi bij. Nu nog wat zonnige dagen zodat ook de aangeplante planten het gaan doen. De eerste rabarber is al verorberd, de akker geploegd. Eindelijk had ik bloemen aan de blauwe druif, maar door de vorst vorige week, hangen ze er nu allemaal slap bij. Echt balen. hopelijk knapt het nog wat op.

IMG_5323 IMG_5350 IMG_5359 IMG_5384 IMG_5386 IMG_5396 IMG_5400 IMG_5415 IMG_5417 IMG_5433 IMG_5455 IMG_5461 IMG_5463