nog 2 weken..

… en dan is het vakantie. We zijn er nog niet zo mee bezig, maar we hebben nog maar een paar weken. Afgelopen week was Michiel erg druk. Hij deed de piano(begeleiding) bij een jubileum toneel in het dorp. Elke avond vanaf 18:20 is Michiel weggeweest en als hij thuis kwam, lag ik al op bed. Het was even overleven, gelukkig vanaf morgen weer het normale drukke ritme. Er zijn veel andere activiteiten, en feestjes gaande. Net ons eigen feest gehad, wat zeker geslaagd was. Afgelopen week nog twee ander feestjes. Vandaag, zondag 24 juni, is Manon naar het NK turnen in Ahoy geweest en zijn wij met Dirk en Liselot naar Monkey Town in Vught geweest. De kids vonden het heerlijk. Manon ook blij dat ze gegaan is, want met Eythora op de foto gebeurd je niet zomaar. 

komende week, nog een paar afsluitmomentjes, zoals de ouder-kind gym bij jong Talent van Liselot, een Tabitta bestuursvergadering, en vrijdag nog een vergadering voor het FloorPlay handboek. 

Inmiddels ben ik geen psycholoog meer, maar Gz-psycholoog. Deze week kwam mijn diploma binnen en dat was toch wel echt! zo…die heb ik mooi in binnen. We zien in de toekomst wel wat ik er mee ga doen. Nu ff landen, vakantie en genieten met de kids

Dirk gaat steeds beter qua praten. Het heeft echt even geduurd, maar nu begint hij ook vaker woorden na te zeggen. Hij zei vandaag zelfs Manon en Liselot. De meiden helemaal trots! nog niet altijd begrijpen wij hem, maar aan zijn driftbuien merken we wel of we er naast zitten of niet. Dirk heeft soms echt losse handjes en kan behoorlijk wild doen als hij boos is. We moeten maar weer eens goed gaan opvoeden. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *