Twee oma’s in een week

Deze week hadden we de luxe dat er twee oma’s in één week mochten oppassen. Sterker nog, we hadden twee dagen achter elkaar een oma die voor ons kroost en huisje mocht passen. Wat een luxe! Het was een drukke week en het kwam zo uit dat Judith dinsdag buiten de provincie moest zijn. Nu komt dit wel eens vaker voor, maar niet op deze dag. Het was daarom ook even wennen voor met name de meiden dat ze deze week niet donderdag, maar dinsdag naar de BSO mochten. 

Manon had er in begin nog flink de balen in. Helemaal gezien juist deze week ook haar hartsvriendin Lotte een keertje op donderdag naar de BSO ging. Dat was nu juist de dag dat Manon en Liselot altijd gaan, maar nu één keertje niet! Verdikkie..

Dolgelukkig en blij was ze dan ook, toen aan het einde van de BSO-dinsdag bleek dat Lotte helemaal voor Manon speciaal van haar oma’s huis naar speelplein was gekomen om met Manon te spelen. De middag kon niet meer stuk. Ook Liselot had zich vermaakt, helemaal omdat ze na de zwemles lekkere pasta mocht blijven eten met Luc bij de familie Ambrosius!

Wat kan ik nog meer vertellen over deze roerige week. Zelf zit ik midden in de overgang van mijn afdeling naar de Rabobank. Vrijdag hebben we hiervoor een ‘warm welkom’ gekregen in het hoofdgebouw in Utrecht. Alleen het begin was inspirerend. Laat 1 april maar komen, hopelijk wordt het alleen nog maar inspirerender van hieruit. Maar voor nu wat mij betreft: eerst zien, dan geloven..

Oja, het was ook nog de week van de Verkiezingen 2017. Je zou het bijna vergeten. We hebben allebei nog flink wat verkiezingsprogramma’s doorgespit: ikzelf was tot laatste moment zwevend, Judith in iets mindere mate. We hebben in ieder geval gestemd. Laat die ‘Koalalitie’ er maar komen!

IMG_3379

Ondertussen is Dirk ook een maandje ouder: 7 maanden. Hij maakt mooie sprongen. In gewicht vooral, maar toch ook op andere vlakken. Hij begint al flink te brabbelen en dus zijn mond motoriek te ontdekken en uit te breiden. Ook met zijn overige motoriek zit het wel goed en weet hij je dikwijls flink stevig vast te pakken. Stoeien op de commode vindt hij heerlijk, hij schreeuwt van genot. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *