Wintersport Winterberg 2018

Vier jaar geleden waren we hier ook, toen was liselot dik 2 jaar en Manon 4,5 jaar. Manon voor de tweede keer les, toen, en deze vakantie al voor de 4e keer. Dat ze ervaring heeft, is te merken. Ze gaat als een speer van de heuvel af. De 2e dag wist ze het zeker, ze wilde van de zwarte piste af, samen met mama. Liselot had les, dus ja… dat konden we wel eens proberen. Wauw wat deed ze dat goed! Ze vond het wel reuze spannend, want het was een stuk steiler. Daarna was ze een ervaring rijker en wilde ze vooral in de bossen skiën, heuveltjes en bochtjes nemen. 

Liselot stond voor de 2e keer op de ski’s. Ook zij deed het super goed. De eerste les was een echte beginnersles. Helaas voor Liselot, want dat kon ze allemaal al. Na wat beweging en gesprekken, kon ze de volgende dag naar een hogere groep en ging ze lekker met een ‘pizzapunt’ van de berg af. Het was nog wel heel zwaar voor haar, maar ze genoot ook van de momenten die lukten. De derde dag ging ze zelfs als erg vlot en kregen we vooral het bericht ‘mama ik ben helemaal niet gevallen!’. 

Dirk vond het allemaal maar gek, de sneeuw. De sneeuwlaarsjes waren nog veel te groot voor hem en hij kon in zijn skipakje zich amper bewegen. Veel extra aandacht heeft hij gehad. binnen en buiten. Ook een avondje gezwommen, gewandeld en geknuffeld. Dirk deed in Winterberg vooral veel ochtendduttten en nog een late middagdag dut. 

Helaas voor Michiel was het niet zo’n fijn vakantie. Hij voelde de griep al aankomen. Die manifesteerde zich vooral vanaf de 3e dag met 39.1 koorts. niets aan te doen, meteen ziek melden en rustig aan doen. Hij heeft nog wel een middag op de ski’s gestaan en er even van kunnen genieten. Vrijdagochtend weer terug en fijn thuis gekomen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *