ziek zijn en winnen

Een mooie mix aan foto’s deze keer. Afgelopen week zijn zowel Dirk, Manon als ik ziek geweest. WE steken elkaar ook allemaal aan. Manon was het ergst getroffen. Zaterdag al koorts, maar zondag stond er een wedstrijd op de planning. We hebben het aan haar gelaten of ze wilde of niet. Ze wilde toch graag proberen met een paracetamol en warempel…ze werd derde van de regio. Super trots op deze grote meid. Dirk was 1 dag/avond koortsig, daarna herstelde hij snel. Heerlijk als hij naar buiten wil. thuis en op de opvang wil hij lekker buiten spelen, hij kan niet wachten op lekker weer. Ook binnen vermaakt hij zich steeds beter met speelgoed of met grapjes met ons. het is ook echt een boefje. Knopjes drukken, naar ons kijken en dan ook voorzichtig doen,…wachten op reactie. Niet alleen daar maar ook met klimmen op de tafel, stoel of prikken in de ogen van kleine kindjes. praten gaat nog niet zo rap. Hij kan een paar woordjes zeggen, maar dat was het dan ook. we blijven stimuleren met uitdagen, voorlezen en imiteren. nu zegt hij mama, papa, titi (auto) manan (manon of lieslot). o.o.. dada (daag) en hij wijst veel en kan lekker gillen om aan te geven dat hij echt iets wil vertellen. 

Liselot is al de hele week bezig geweest om haar tand die los zit, er uit te halen. Niemand mocht er aan komen. Uiteindelijk is de tand er afgelopen zondag uit gegaan! helemaal blij en vandaag trots mee naar school. 

Aannemers bedrijf putmans is nog langs geweest om de dakpan op de nog erop te leggen en we hebben advies gevraagd betreft de schoorsteen. deze heeft een losse loodsslab die bij hevige regenval lekkage veroorzaakt. 

Nog even en dan mogen we lekker een midweekje weg naar de sneeuw, nog niet zo mee bezig, maar wel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *