Nieuwe keuken

Het is een feestweek. Een week om te vieren dat de nieuwe keuken is geplaatst. Fonkelnieuw staat hij erbij, de verpakking ligt nog verspreid door het huis; enorme dozen waar de kinderen een speelhuis van hebben gemaakt. We hebben er lang naar uitgekeken en boffen dat Mark van Broks Keuken & Interieur ons heeft gebeld met de blije boodschap dat door omstandigheden de keuken een aantal weken eerder kon worden geplaatst. Joehoe!

Eerst stuccen..

Maar niet alleen joehoe, want hierdoor moesten we ook eigenlijk halsoverkop een stucadoor zien te vinden. Die hebben we gevonden en heeft met wrange nasmaak de klus geklaard. Laten we het erop houden dat een review op Google voor hem er als volgt uit zou zien:

review-stucadoor-rick

..daarna de keuken

Donderdag is Broks senior begonnen (Wim) tezamen met Stan. Ze hadden woensdag de eerste materialen al gebracht en begonnen vroeg. Gaandeweg de dag begon de keuken meer en meer vorm aan te nemen. Prachtig om te zien, we genoten van iedere voortgang. We hebben ook veel lof voor de keukenbouwers, die met veel vakkundigheid te werk zijn gegaan, maar vooral ook met verrassingen goed omgingen. De door Michiel verkeerd geplaatste halogeens werden zonder aarzelen verplaatst. 

En nu. Nu is het alsof de keuken er altijd al is geweest. Volgens Judith. Ikzelf moet nog wel wennen en knijp me nog even in m’n arm; hij staat er écht. Dit was onze laatste grote klus van onze verbouwing. Onze verbouwing van ruim zes jaren. Het is nu af. En dat voelt geweldig!

En als we een review voor Broks Keuken en Interieur zouden moeten achterlaten? Dan zouden dat wat ons betreft, zonder twijfel, een dikke ★★★★★ worden. Juist ja, vijf sterren!

 

1 Response

  1. Riek en Gonnie 31 oktober 2017 / 9:36 am

    Prachtig. Wat is een mooie keuken. Ziet er fantastisch uit. Geniet er maar van. Weer een enorme klus geklaard.
    Liefs van Riek en Gonnie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *