Ze hebben een airtrack

Alsof we niet genoeg spullen hebben en bovendien de tuin stond nog niet volg enige met turn- en gymspullen.. sinds deze week is er door de vriendelijke Ali Baba een megapakket bezorgd. 

Ik wist niet wat ik zag toen ik thuiskwam. De meiden waren letterlijk aan het stuiteren van geluk. Het zijn meerdere elementen, maar die opvalt is de zogenoemde Airtrack. Zie hier hoe dat eruit ziet.

Het zal je niet verbazen dat we de laatste weken lekker veel buiten leven. Spelen, eten, tuinieren.. echt genieten. 

Dirk

Die geniet op zijn eigen manier. Als hij goed uitgeslapen is, en dat is hij meestal, kan hij goed alleen spelen. En daarvoor hoef je echt niet binnen een straal van een meter bij hem in de buurt te blijven. Nee hoor hij gaat gewoon zijn gang; opa tractor kijken? Dan sjokt ie naar het hek en kan ie minutenlang turen en wijzen. Of de zandbak, daar heeft ie als hij eenmaal zit, telkens weer nieuwe plannen mee. Helemaal in zijn eigen wereld..

Liselot

Vanavond werd onze kleine grote meid thuisgebracht even na zevenen. Ze heeft haar eerste van drie kinderfeestjes deze week gehad. Zwarte vegen in haar gezicht, haar in de war en nog nagloeiend van een warme middag klimmen en geiten. Op school gaat het goed, ze had helemaal zelf een briefje geschreven aan de juf van groep 3 of ze een werkje mocht lenen om te maken. En dat mocht! Bijna iedere avond leest ze ons of zichzelf voor, de zinnen rollen er al makkelijker uit. Ook de muzikale zinnen op de piano rollen iedere keer mooier uit haar vingers. En belangrijker nog: ze kruipt er met plezier achter.

Manon

Ze had vanmiddag natte haren toen ze terugkwam van spelen bij Femme. Ze hadden naar het grote buitenbad in Gestel hier kunnen gaan, maar liever gingen ze in een badje in de tuin poedelen. Omgekleed, tas gepakt want het was rond vier uur weer tijd om in te stappen; de woensdag training. 

Heerlijk om ‘s woensdags thuis te kunnen werken af en toe, dan geniet je tussendoor op kleine korte momenten van de kinderen. En dat mis je als je de hele dag op kantoor zit! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *