En het is alweer mei

Ja, de tijd gaat snel. Heel snel. De weken vliegen om. Sinds ik in dienst ben bij de Rabobank is het onrustig op het werk. Gelukkig merk ik daar persoonlijk niet van en neem ik het niet mee naar huis. Wel vervelend dat ik nog achter zaken als vakantiedagen aan moet; dit is niet goed geregeld. Ik ga er in ieder geval over de breedte niet bepaald op vooruit.

we zijn dus zuinig op mijn vakantiedagen. Helaas heb ik daardoor deze meivakantie doorgewerkt. Een uitje met de kinderen was er dan ook niet bij. Of toch wel.

want we zijn, ondanks het voornemen om thuis te blijven met Koningsdag (er was immers guur weer voorspeld), er toch op uitgetrokken. We hebben een schat gezocht in de bossen bij kasteel Maurick. Na deze spannende tocht met Dirk in de buikdrager, hebben we een lekker drankje gedaan in de luxe toonzaal van het kasteel. 

IMG_2495

Jammer was dat Liselot een abonnement heeft op knoeien met chocomelk; ze besloot in haar rietje te blazen. Gevolg; haar hele shirt onder, stoel met bekleding onder, een plas bruine drab onder haar stoel. Zucht.

Zoals we gekomen waren keerden we niet veel later weer huiswaarts; al waren we ondertussen wel klaar met het geratel van de bakfiets. Deze hebben we dan ook deze week bij de fietsenmaker Van Buuren (let wel: die op het Spijt en niet in de Campanulastraat!) laten maken. 150,- hoppa…

IMG_2523

Nu zit ik in de kantine van het zwembad. Het is alweer even geleden. Maar het zwemmen is weer begonnen; de vakantie is voorbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *