Familieweekend 2018

Het is weer zover! Het jaarlijkse weekend met de familie staat weer voor de deur. En dit jaar hebben we een van de huisjes geboekt. We willen graag een keer langer blijven en vooral het kampvuur ’s avonds meemaken.

We werden zaterdag verwacht met de lunch bij de caravan van Willem en Lucy. Het nieuwe turnseizoen van de meiden is weer begonnen, ze zijn al een paar weken bezig. Dit betekent dat ze zaterdagochtend moesten trainen. We hebben ze iets eerder afgehaald, om 11.00 uur en zijn doorgereden naar Mill, landgoed Barendonk.

Ongeveer een uurtje later reden we over de oude brug en oprit en stond oma Lucy ons al op te wachten. Na de sleutel van het leuke tiny house te hebben opgehaald, hebben we aan de picknicktafel aldaar lekker geluncht.

Die middag hebben de kinderen alledrie heerlijk gespeeld en wij gezellig gezeten met de familie. Het weer viel toen nog hartstikke mee,  dat werd ’s avonds wel een stuk minder. Rond zes uur kwamen er spontane mensen (uit Sint-Michielsgestel!) met iets wat leek op een omgebouwde vouwwagen.

Hij stookte de twee steenovens goed op en zij zette de ingredienten klaar. In totaal heeft het stel voor onze familie maar liefst 60 pizza’s lopen bakken. Voor 47 personen, kinderen en volwassenen. Niet normaal… De Kahoot! quiz die Frederique had samengesteld was trouwens echt heel leuk gedaan.

Rond negen uur ’s avonds hebben we  bij het traditionele kampvuur gezeten. Een van de ooms had als vanouds weer genoeg brandhout meegenomen. Helaas gooide het weer roet in het eten. En regen. Buienradar gaf de ene piek na de andere aan. We probeerden de moed erin te houden. De regen was echter om 22.00 uur te veel en we trokken ons terug in onze hut. Jammer, want had nog graag willen borrelen. 

Zondag zaten we met een deel van de familie gezellig aan het ontbijt, in de grote zaal. Omdat Dirk ook deze nacht helaas flink gespuugd had, was het voor Judith een heel gebroken nacht en kostte het haar moeite om haar ogen bij het ontbijt open te houden. We zijn mede daarom ook niet te laat na het ontbijt weer vertrokken naar Gestel. En ja, ook Dirk was nog niet uitgeslapen,  want we waren de oprit nauwelijks afgereden, of hij was al in slaap gevallen. 

Tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *