mama…wat betekent Pinksteren eigenlijk?

Pinksteren? ik zou het niet weten eigenlijk. We zijn gewoon een extra dag vrij en dat is mooi meegenomen. 1e pinksterdag wordt een dag voor Manon om niet te vergeten. Van het najaar gaat ze meedoen met de sprookjessprokkelaar musical in de Efteling, samen met oma Wilma en deze dag mochten de dames een paar workshops volgen bij het Eftelingtheater. Manon had er super veel zin in, maar moet haar mond wel dicht houden. Ze mag niets verklappen. 

Maandag zijn we met volle auto naar het westen van het land gereden. wat een Eind! denk je er ongeveer bij in de buurt te komen, moet je nog 100 km. Maar waarom? opa en oma, Willem en Lucy bedoel ik dan, staan in Meliskerke (vlakbij Vlissingen), op de Camping. Wij hadden beloofd op bezoek te komen, dus meoten we ons woord nakomen. Het was een heerlijke dag , maar zelfs een standbezoek voor Dirk en de meiden heerlijk de uitdaging aan gaan om in de zee te duiken. Michiel wilde nog met zijn naamgenoot, Michiel de Ruiter op de foto, dus nog een uurtje in Vlissingen rond gelopen. Eenmaal terug op de camping, gingen we aan de slag voor de avondmaaltijd en met gevulde buikjes naar huis. 

Vorige week nog hebben Manon en Liselot de vierdaagse gewandeld. Wat een prestatie voor beiden, maar vooral voor Liselot. Het was haar eerst vierdaagse en ze heeft helemaal niet gemopperd. Dat was ook een belangrijk doel, zonder zuchten en steunen het einde halen. Dirk is af en toe met papa Michiel komen kijken wat steeds een leuke verrassing was. 

Dirk is druk…..druk met leren kruipen, tijgeren en kletsen-betsen. Hij heeft steeds meer door dat hij invloed kan uitoefenen op zijn omgeving. heerlijk om te zien hoe interactie een baby als Dirk kan zijn. Gelukkig slaapt Dirk steeds beter en haalt hij vaak de volgende ochtend. Wel wat aan de vroege kant, maar we zijn tevreden. Nog steeds krijgt hij de lekkerste melk (borstvoeding) en daar doet hij het goed op. Maar goed..ik moet eerlijk zijn, brood, fruit, vla, warme hap…het gaat er allemaal in!

IMG_6826 IMG_6827 IMG_6857 IMG_6867 IMG_6887 IMG_6917 IMG_6924 IMG_6933 IMG_6941 IMG_6957 IMG_6969 IMG_6976 IMG_6989 IMG_6993 IMG_6999 IMG_7042 IMG_7046 IMG_7073

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *