Blijf bewegen

Terwijl we dagelijks nauwlettend de slachtoffers in de gaten houden, proberen we het leven gewoon verder op te pakken. We zijn inmiddels een week thuisleven verder.

Het thuiswerken begint langzaamaan te wennen. De verbinding met de collega’s is goed. Judith heeft vandaag haar gezicht ook een aantal uur laten zien. Gelukkig heeft ze veel tijd met de kinderen kunnen doorbrengen, waardoor Michiel gewoon zijn uren heeft kunnen maken.

En Loeki waagt de oversteek

De pianoles via Skype, maar ook een enkele turnles. En dansen gaat ook via een videoinstructie. En daarbij komt dat het weer deze week heel erg meezit. Zo nu en dan gaan we dan na de boterham er tussenuit. Bos en ven, heerlijk uitwaaien.

Lekker uitwaaien!

Iets eerder gestopt dan normaal, even wat beweging gezocht door de stenen van het ene terras eruit te halen. Deze komen straks voor de veranda te liggen; dan is hier meer ruimte en kunnen we op de oude plek verder met tijdelijke moestuin en, wie weet, een zwembad straks.

En gek doen.

Ondertussen zijn de buren ook in actie gekomen en hebben een hele zwik planten en bomen uit de grond laten trekken en nieuwe aangeplant. En de buurmeisjes spelen ondertussen met de onze.

Vrijdagavond luiden we het weekend in met opblijfavond. En dat met Frozen II. En chipjes en icetea. Hoezee..!