Covid-19: het houdt ons nog steeds bezig

Wat dacht je van die heerlijke sneeuw. Met je slee weer naar school kunnen, dat is toch geweldig. Zelf ben ik ook voor het eerst te voet naar mijn werk gegaan, nadat ik de kinderen naar school had gebracht.

Ons gebouw ligt er dan ook prachtig bij, even als mijn werk! En dan een week later kunnen we alweer picknicken in de tuin. Iets waar vooral ook Dirk naar uit gekeken heeft. Nog steeds vraagt hij elke dag ‘ gaan we buiten eten?’.

hij kan zo heerlijk genieten weer van het buiten aanrommelen in de tuin. De zandbak is er niet, maar wel een grote zandberg.

En het speelhuis.. nog heel even. Maar omdat we nu als laatste project de tuin een boost gaan geven en we niet zo zeker hoe lang, leuk, het speelhuisje blijft, staat het nu op marktplaats. eens kijken wat het nog opbrengt en welk alternatief we voor Dirk gaan verzinnen. De meiden staan ook niet stil. Liselot kan weer heerlijk afspreken. Thuis was niets voor haar. Ook in haar school werk is ze dan een stuk minder serieus bezig.. misschien dat we dat nog terug gaan zien in het rapport… we gaan het zien.Manon is dit jaar voorleeskampioen geworden van de hele school… daarna mocht ze een video maken en dat werd beoordeeld naast 8 andere inzendingen van alle andere scholen in de regio. Helaas.. daar zat ze niet bij als winnaar. dikke pech weer dat het niet live mocht.

voorleeskampioen anno 2021

Verder was Manon ook druk met haar auditie voor de Sound of Music. Met flink wat oefenen had ze voor de eerst auditie ronde een video in gestuurd. Daar kreeg ze positief bericht van en ze mocht door naar de volgende auditie. Helaas ook niet live, maar via Zoom. Een heel moeilijk liedje, en een bekend liedje. heel spannend zo voor een jury op het scherm.. en je hebt maar 1 kans. Tijdens de auditie merkte we al dat het niet zo lekker ging en helaas.. ze is niet door.. niet getreurd, we gaan gewoon verder en inmiddels heeft ze een nieuwe video opgestuurd voor de musical Willy Wonka. Wie niet waagt… wie niet wint zeggen we maar.

auditie.. alles klaar zetten.

Met schuur gaan we rustig verder. Hopelijk volgende week het voegwerk en dan gaan we verder met de tuin en het terras.

met carnaval hebben kinderen in ieder geval de spullen aangetrokken en lekker op school feest gevierd. Dirk als een stoere brandweerman! en in de vakantie hadden we logees. Voor Manon haar achternichtje Isa. En ze gingen samen natuurlijk in de nieuwe schuur slapen. Super leuk en schattig…ze hebben ontbijt in de B&B gekregen. Het ikea keukentje is gepimpt En de spulletjes staan in de praktijkruimte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.