Familie Overmeerdag 2016

Het was haasten vandaag om op tijd te zijn voor de verrassing van de dag. Want vanwege de 25e editie van de Familie Overmeerdag zou er een grootse verrassing zijn tussen 13.00 en 15.00 uur. We duwden het gaspedaal dan ook tot de bodem in, nadat we Manon eerder hadden opgehaald bij de turnhal in Boxtel. Met de boterhammen gesmeerd voor onderweg reden we van Boxtel naar Beers.

Dirk is ruim drie weken oud en werd warm als nieuw lid van de familie ontvangen. Superleuk die reacties en mooie attenties. Zelfs een paar prachtige kadootjes gehad!

Na alle aandacht voor het 28e achterkleinkind van de Overmeer-tak, ging jong en oud er eens goed voor zitten. Want de goochelaar was al gearriveerd. Toen hij bijna wilde beginnen, stootte Liselot me aan en vroeg: “Wanneer komt nou de verrassing?”

Het was een drukke maar heerlijke dag en ouderwets gezellig om alle ooms, tantes, neven, nichten en achterkleinkinderen weer te zien. De kinderen vermaakten zich met de andere achterkleinkinderen bij het zand en water. En wij ouders konden met Dirk lekker in de schaduw genieten van een koud biertje en pepsels bij de caravan van trotse opa en kastelein Willem en oma Lucy. En de kring met stoelen werd alsmaar groter..! Inmiddels alweer zoveel jaren op Landgoed Barendonk, ik had m’n twijfels dit jaar maar Joost je hebt een punt en bij nader inzien een prrrima plek om dit nog jaren voort te zetten.

Goochelaar Ferry

Zie hieronder een impressie van de goochelaar Ferry Gerats uit Groesbeek. Echt leuk en ludiek deze speciale act vandaag, daarom bij deze: organisatie bedankt!! We hebben enorm genoten van deze dag die voorbij vloooog…

1 Response

 1. Aleydis 12 september 2016 / 6:43 am

  Wat een geweldige verrassing, al die prachtige kinderkopjes.
  Michiel je hebt ons hiermee enorm veel plezier gedaan.
  Wat zouden onze Schotse kleinkinderen hier ook van genoten hebben.
  snik snik.
  Veel dank.
  Paul en Aleydis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.