Hoe gaat het met…

Liselot…

Bijna is Liselot naar badje 2. ze zwemt al een hele poos, maar op de rug zwemmen vindt ze nog wel lastig. Ze blijft nog wat langer in badje 1 en oefent ook al voor badje 2. Liselot vindt het allemaal wel prima en zwemt graag. Het liefst ook met ons in de vrije uurtjes. Op school gaat Liselot ook als een speer. Vorig jaar vond ze het allemaal nogal wat spannend wat betreft praten en in de kring een beurt krijgen, maar dit jaar gaat het veel beter. Afgelopen week mocht ze een leesboekje mee naar school nemen en heeft ze met juf Angela gelezen. Voor de juffen nog lastig om een besluit te nemen in welke groep Liselot uit gaat…groep 1 of groep 2? 

Op woensdagen turnt ze. Dat vindt ze ook heerlijk, zeker met Manon als voorbeeld. Ze kan inmiddels de radslag helemaal zelf en oefent nu voor de handstand en arabier. Laat het maar gauw zomer worden, want dan kan de trampoline en rekstok weer gebruikt worden.

Wat typeert Liselot…nou dat is niet zo moeilijk. Liselot is een echt snoepkontje. Als ze een snoepje heeft gekregen horen we dat vaak meteen. Daar is ze dan zo enthousiast over. Tijdens Sinterklaas was dan ook haar chocoladeletter het leukst wat ze had gekregen. 

In de weekenden slaapt Liselot vaak een nachtje met Manon samen. Dat vinden ze heerlijk. ze komen dan niet voor 7 uur hun bedje uit, en gaan na 7 uur zachtjes naar beneden om te spelen of te kleien. Kunnen wij vaak nog een uurtje blijven liggen. 

img_2815 img_3058 img_3084 img_3165 img_3267 img_3316

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.