Kerstslaapfeest

Juj! Het is kerstvakantie! Wel heel jammer dat er geen sneeuw ligt dit jaar. Maar dat zijn we de laatste jaren wel gewend. Vorig jaar zaten we met de kerst nog in de Franse Alpen heerlijk bij een knapperende haardvuur in het hotel. En dit jaar begint de vakantie gezellig met bezoek,  want de nichtjes uit Delfgauw komen logeren! 

Tante Conny komt Noortje en Isabel rond 13.00 uur brengen en is na de koffie al weer snel vertrokken. Vanaf dat moment hebben de vier meiden een hele gezellige middag en avond. En  helaas laat het weer het niet toe om buiten te spelen. Maar binnen spelen gaat ook prima. Helemaal als er nog kadootjes onder de kerstboom liggen, wat een verrassing!

De pasta gaat er in als koek. Als ze uitgeslobberd zijn wacht ze nog een lekker Danoontje en daarna even heerlijk uitbuiken voor de tv. Noortje en Isabel willen heel graag Dirk nog even op schoot knuffelen.

na heel lang opblijven begint het slaapfeest, en na een paar onschuldige waarschuwingen liggen alle kabouters toch nog voor negen uur te slapen. 

Welterusten tot morgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *