Kroost

Onze kroost.. wat zijn ze toch heerlijk. Twee kibbelende meiden een doerak van een Dirk. Laten we bij de kleinste beginnen. 

Kruipen gaat nog steeds niet zo vlot, daarentegen weet hij prima te vertellen dat hij toch echt in de schommel wil als hij die in het vizier krijgt. Heerlijk vindt hij het schommelen in huis. voor 8 euro via  MP op de kop getikt en inmiddels meer dan zijn geld terug verdient. Daarna toch even op het kleed spelen en steeds vaker zien we zijn billen de lucht in gaan.. bijna.. bijna komt de fasen van het kruipen. Michiel heeft inmiddels voor de veiligheid wel zijn bedje lager gezet, zeker nu hij ook omdraait in bed. 

Liselot..onze mopperkont, snoeperd, maar zeker ook het meest zorgzame meisje als iemand pijn heeft. Dol is ze op haar kleine broertje, maar ze kan ook stiekem zijn speeltjes net te ver weg leggen en hem dan toch echt even toespreken. Ach.. nu ben je ook grote zus en daar moet je dan soms maar gebruik van maken. Inmiddels is ons meisje door naar het volgende groepje bij het zwemmen en vindt ze het nog steeds tof om te gaan. 

Manon blijft maar turnen, turnen en t… ja…je raad het al.. turnen. Zeker nu het buiten beter weer is, maakt de trampo weer wat overuren. Onlangs heeft ze nog mee gedaan aan Gestel Gots Talent. Kleine show, maar o zo leuk om te doen. 

zaterdagmiddag met zus, mam naar Flavouritesfeest geweest in Utrecht en zondag een kijkje genomen bij de wedstrijd majorette in Vlijmen bij Isa.

IMG_6047 IMG_6123 IMG_6190 IMG_6195 IMG_6197 IMG_6199 IMG_6206 IMG_6219 IMG_6250 IMG_6258 IMG_6265 IMG_6301 IMG_6357 IMG_6452 IMG_6468

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.