Liselot breekt haar been

De tweede trampoline training… na ongeveer een uur trainen hoorde Michiel liselot duidelijk huilen. Hij was zelf net terug van een rondje hardlopen en wilde gaan uitlopen. De eerste passen gezet, maar toen liep hij toch maar terug. Al heel snel bleek dat Liselot echt veel pijn had. Zelf geeft ze steeds aan dat ze haar been omgezwikt had. we wisten niet zo goed hoe we haar pijn moeste inschatten. Michiel heeft de huisartsenpost gebeld en die gaf aan ons en liselot de keus om wel of niet te komen. Dat is lastig. Zeker als je een huilend meisje hebt die het liefst naar huis wil gaan. Dat heeft Michiel gedaan. Liselot wilde alleen nog maar op de bank gaan liggen en verder niets eten of drinken. Daarna naar bed, maar dat was allemaal erg lastig.WE hebben haar de gehele tijd getild en ze heeft veel gehuild. De hele nacht is ze wakker geweest en heeft ze pijn gehad. Om 3 uur ’s nachts hebben we haar zelfs nog in bad gedaan, wat ze heerlijk vond.

De volgende ochtend naar de huisarts en direct door naar het ziekenhuis. Na een rolstoel gehaald te hebben, zijn we door de coronapost gemoeten en naar de röntgen gegaan. De gipskamer, vlakbij de röntgen was niet meteen de juiste plek, we moeten naar de spoed eisende hulp (SEH), want het was toch wel ernstiger dan we dachten. geen spierscheuring of iets verrekt, nee… een bovenbeen die lelijk gebroken was. Een operatie en opname zouden gaan volgen. Na wachten.. veel wachten… klaar gemaakt voor de operatie en infuus gekregen (ging heel goed!) kon om 16 uur liselot eindelijk geopereerd worden. Na het wakker worden had ze direct veel pijn en kreeg ze pijnstilling na pijnstilling. Dit hielp uiteindelijk en ze viel weer een beetje in slaap.

na wat gekregen te hebben op de afdeling voor de misselijkheid ging het eindelijk wat beter met lies. papa Michiel was uiteindelijk ook gekomen om spullen te brengen. wat een avontuur. Die nacht zijn wij gebleven en heef heerlijk geslapen (even wat uurtjes inhalen). die middag mocht ze naar huis en zijn we direct een rolstoel gaan halen….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *