Paasweekend 2017

Heerlijk, er komen weer feestdagen aan de komende weken waardoor we wat langer weekend hebben saampjes. En het Paasweekend is er eigenlijk een van de fijnste van, vind ik zelf. Met Goede Vrijdag als leuk extraatje.

We zijn zo vroeg als mogelijk na de boterham naar de nieuwe indoor speeltuin Monkeytown gegaan. Het was er heel druk, maar de meiden hebben zich goed kunnen uitleven. Ik kon dit keer niet mee stoeien, immers Dirk was ook mee. 

We hebben het tot een uur of een volgehouden en via de supermarkt waren we rond half twee weer thuis. Zo onder de indruk van binnenspeeltuin-prikkels heeft Dirk de hele verdere middag als een roosje geslapen. 

En zaterdag, toen was het weer raak: die kleine man was weer niet in zijn hum, uitgedrukt in graden was dit dan ook 39,5. De ochtend heeft Judith hem extra geknuffeld wat deels hielp. De meiden hadden allebei hun sporten en ikzelf heb een lange duurloop gedaan van 27km. 

In de middag, vanaf 16:00 uur, waren we uitgenodigd bij onze overburen: Nanne was 18 jaar geworden. Na een gezellige borrel en een paar sateetjes van de barbecue waren we rond zevenen weer thuis.

En Dirk? Die heeft even zn ogen dicht gehad en lag vrij snel thuis in zn eigen bedje te slapen. De meiden mochten nog opblijven tot half negen. Nu zitten we allemaal behalve Liselot met halfgeknepen ogen want het was weer een pittige nacht… 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.