Start van het schooljaar

Zes september, alle kids weer in de structuur. Manon nog een dagje vrij en Liselot en Dirk weer naar school. Liselot start in groep 6, bij juf Nadia en Anne en Dirk in groep 2 bij juf Liesbeth en Ilona. Ze hebben er zin in, want dat betekent tevens dat ze weer kunnen afspreken.

Voor de eerste dag is afspreken er voor Liselot nog niet bij. om 16:30 weer in de auto naar de training, dit keer samen met Manon. Manon heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen van Turnen bij Tabitta. Voorlopig ga ze verder in de opleidingsgroep van Trampoline springen en misschien Freerunnen uit proberen. We gaan het zien.

Oh nee Liselot niet weer

18:45, telefoontje van Lennard, de trainer van trampoline springen. o, jee.. dacht ik meteen. als ze bellen, dan is dat vaak niet iets goed. Mijn hartje gaat al te keer….ja..liselot is weer naar terecht gekomen. Dit keer haar arm, de elleboog uit de kom. Als ik haar zie, kan ik mijn tranen niet bedwingen. Samen even een potje gejankt.. want o.. waarom nu weer… Liselot is goed misselijk en en witjes. haar trainster, Miona is bij haar en houdt hij vast. Dit is fijn. Michiel is nog in gesprek met de post in het JBZ. Jes…we mogen er heen en ik rij de auto naar de nooduitgang. Lies mee en Manon mee. Dirk met Michiel naar huis.

Eenmaal aangekomen blijft liselot misselijk. we doen het voorzichtig, en gelukkig zijn we snel aan de beurt. De foto’s laten zien dat het niet te best is. De elleboog staat flink uit de kom en die moet gezet worden. in de bovenarm een klein breukje. Ze krijgt infuus en als ze eenmaal goed ‘weg’ is gaan ze aan de slag. Gelukkig weet ze na het roesje er niets meer van want ze heeft echt pijn ervaren, alleen weet ze dat niet… ze wordt nogal lacherig en met praatjes wakker. De medicijnen werken nog. daarna in het gips en de nieuwe foto’s laten zien dat het weer goed in de kom zit. Gelukkig: we kunnen naar huis.

Eerste schooldag naar Maurick

De volgende dag is het de dag van Manon haar eerste schooldag op de middelbare. Maurick college in Vught. Ze heeft er zin in en heerlijk voorbereid gaat ze op pad. Het is allemaal wennen. als ze thuis is, heeft ze het wel oke gehad. Het is nog hard werken om een beetje vriendinnen te maken, zeker als de meiden elkaar al kennen. deze week de hele week introductie en na het weekend begint haar lesrooster pas. Een redelijk rustig rooster, met vrijdag en maandag al om 13:50 uur klaar.

Minigestel

Even terugkijkend op vorige week, laat ik in de foto’s zien dat Liselot nog wel een geweldige week bij Mini-gestel gehad heeft. Ze was de bruid van de week en samen met Pijke, haar liefde, ging ze in het onecht trouwen. Wat zag ze er mooi uit, in mijn communiejurk! echt een hele mooie dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.