stil op straat..

Ook voor ons is de koek op. Liselot kan soms echt verdrietig zijn dat ze haar vriendjes niet om haar heen heeft. Steeds afspreken is ook best lastig nu in deze tijd. Manon heeft een vast groepje om zich heen en is daar druk mee. Meestal na het huiswerk maken gaat ze op pad en spreekt ze af. Dirk kan naar school. Vooral als ik (judith) moet werken. Ik kan vanwege mijn beroep niet thuis werken, dus zodoende kan Dirk vier ochtenden naar school.Natuurlijk heel fijn voor hem!.

Verder maken we kleine stapjes in de schuur. De stukadoor is klaar, maar hij heeft er een behoorlijk dikke laag op gesmeerd en met dit weer, droogt het erg langzaam. Geduld hebben dus. Een vriend van ons, Jeroen, heeft onze toilet betegeld. Heel fijn! Ik hoop volgend weekend de wanden in de praktijkruimte te kunnen verven, waarna we de vloer kunnen leggen. Dat is echt DE afwerking! Michiel is boven druk bezig met het plaatsen van een wand en de eerste kast bij de trap. Zorgt meteen voor een veilige situatie op de eerste verdieping.

Gisterenavond was het eerst erg stil op straat, totdat we in de verte het lawaai uit Den Bosch hoorde. Schandalig… je krijgt er spontaan buikpijn van. Ik hoop dat de situatie allemaal snel voorbij is en dat iedereen die mee helpt om corona te bestrijden ook straks weer terug kan naar het normaal.

Manon heeft zich inmiddels voor de 1e middelbare school aangemeld, ivm loting. We wachten het af. Deze week heeft ze haar laatste cito’s en dan horen we haar definitieve schooladvies. Vorig jaar was haar schooladvies VWO, en dat hoopt ze nog steeds… ze is wel meer zenuwachtig dan normaal en ze ervaart meer stress met de cito’s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.