Verduurzamen is gestart, en nog meer…

Nadat de krachtstroom (3fasen) is aangelegd, konden we afspraken gaan maken wanneer de zonnepanelen geplaatst zouden gaan worden. Dit gebeurde op 2 februari en sindsdien maken wij gebruik van moeder natuur.

Zonne-energie op onze 18 panelen die op het dak van de schuur liggen. De mooie bomen in de tuin, zijn heel fijn op de hete zomerdag, maar helaas nemen ze ook heel wat licht weg voor de panelen. Als de blaadjes in bomen zitten, mogen we de boom iets gaan snoeien om zo nog meer te profiteren van de zon.

Hier een prachtige tekening van Dirk.

Helaas zijn we ook allemaal door de corona periode heen gegaan. In 2 weken tijd hebben we allemaal de omikron-variant (waarschijnlijk) gehad. Niet enorm ziekt, behalve Dirk. Die heeft als enige flinke koorts gehad en net als wij ook hoofdpijn. 2 weken bij elkaar in huis is heel gezellig, maar soms is het ook heerlijk ander gezelschap om je heen te hebben. De Jumbo-bezorgdienst deed goed zaken en gelukkig kon ik in mijn werk een aantal afspraken ook digitaal doen.

Op naar een nieuw voorjaar, waar we natuurlijk weer heel veel zin in hebben. We hebben inmiddels een kozijnen-man op bezoek gehad, en over de offerte moeten we nog verder babbelen, maar dit jaar ook een paar nieuwe kozijnen en het glas-in-lood vervangen voor dubbelglas. Verder staat het voegwerk nog op de planning en van het resterende bouw-depot moeten we nog kijken wat we daar nog van willen doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.