Vlucht KL6136 naar Orlando

Vandaag is het zondag. En de dag van vertrek. Niet voor het eerst in mijn leven ga ik vliegen over de Atlantische Oceaan (Cuba, 2008), maar wel zal ik kennismaken met de Verenigde Staten.

De reden van het verblijf van een week in Orlando, is een symposium van drie dagen: het Sitecore Symposium 2018. Dit symposium is een jaarlijks event, waarbij alle belangrijke product-updates, nieuwe features en specialisten van Sitecore aanwezig zijn. 

Ik voel me wel bevoorrecht dat het gelukt is om te mogen afvaardigen namens Rabobank. Tegelijkertijd ben ik ook heel erg benieuwd wat ik uit het symposium kan halen: ik verwacht leuke, interessante en inspirerende mensen te ontmoeten, maar hoe hoog zal de kwaliteit van de sprekers zijn? Het programma zit in ieder geval bomvol. Dat belooft dus veel, maar zal intensief zijn; maar.. daar heb ik juist heel veel zin in.

En de dagen eromheen? Die ga ik nog invullen. Ik heb wel iets wat ik zou willen zien; dit bekijk ik ter plekke wel. Eerst maar eens boarden nu. Ik zit te wachten in de Starbucks, met een heerlijke Cold Brew Latte. Zo, die smaakt goed! Bovendien geeft het een heel fijn gevoel hierdoor ook mijn brand-new creditcard te kunnen gebruiken. Zojuist het ik ook de rompslomp van de douane doorstaan. De batterijen en adapters worden op dit moment letterlijk opgeladen, zodat ik voor de volle 100% opgeladen ben.

Tot later!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *