voltooid….verleden tijd

jeetje.. 7 september begonnen ze en 3 maanden later staat er een volledig schuur, nog casco… maar wind- en waterdicht. Als het een beetje meezit, kunnen we in de kerstvakantie ietwat klussen, en na de kerstvakantie komt de stukadoor de grote ruimte, en hal/toilet sturen. Daarna vloertje leggen… en gebruiken maar!

inclusief stallampen aan de buitenzijde.
Mooie achterzijde! hier komt nog een terras bij de linde boom. voor de schuur komen nog grassen en Salvia en lavendel.

we willen nog veel dingen gaan afwerken in de schuur, wat net een vakantiehuis lijkt. Ook boven kunnen we de ruimtes nog mooi inrichten. Een mooie muziek-kamer voor Michiel, en een ruimte voor kinderen en loges, Dit voorjaar de tuin nog, waar ik ook veeeeeel zin in heb.

Vorige weekend hadden we nog een leuke verrassing voor de kinderen. Eerst een dagje winterefteling en daarna ook nog slapen bij de Efteling ! wat een mazzel hadden ze. Helaas waren er ook twee drukke dagen ivm ANWB Actie. en … het was koud..Gelukkig wel alles kunnen doen en heerlijk op ons gemakje.

En dan had Liselot afgelopen donderdag ook nog een wedstrijdje bij de club waar ze sport. Met 8 kinderen strijden op een aantal medailles. Liselot werd twee keer tweede en 1 keer derde. Trots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.