We zijn weer begonnen!

Ja, we zitten inmiddels alweer een maand in een lockdown. Heel Nederland en daarbuiten heeft er last van. De feestdagen zijn voorbij, de vakantiedagen op: we gaan weer terug naar het normale leven.

Het thuisonderwijs is alweer een week onderweg. Liselot en Manon kunnen prima zelf met hun opdrachten aan de gang. Via Teams regelmatig inloggen en beeldbellen met de klasgenoten werkt stimulerend, leidt soms iets te veel af maar geeft wel energie.

Als de dagen lengen, gaan de nachten strengen

Kees Hoevenaars

Manon heeft donderdagmiddag met Judith een bezoekje gebracht aan de opticien. Dit omdat ze toch wel last had van droge ogen, regelmatig hoofdpijn en meer. Ze lieten ons daarna aan tafel heel even schrikken dat ze een dikke bril moet, maar niets is minder waar. Goed door de test gekomen!

Dirk heeft donderdag tijdens gym op school en ongelukje gehad. Hij is flink gebotst tegen een andere jongen. Een aardige beurze plek op z’n gezicht is het gevolg. Maar zoals je ziet, heeft hij er geen last van. Hij heeft vooral veel zin in pasta. At hij de boterhammen ook maar zo goed.

Jammer dat het weer nog niet veel toelaat – wat is het vies en koud. Toch proberen we al wat puin af te voeren waar mogelijk, stap voor stap, maar overwegen we ook stiekem een grote container te huren, om in 1 keer van alles af te zijn. Wordt vervolgd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.