Het is weer lente

Sinds vandaag is de klok weer een uur vooruit. Dus lente kriebels!

Niet helemaal waar, want deze week hadden de kinderen op school zelfs een hele week vol lentekriebels. Uitleg van de bloemetjes en bijtjes. En dat wordt in groep 1 natuurlijk iets anders uitgelegd dan in groep 8.

Het was bovendien voor de kinderen een korte week, want maandag was het een studiedag. En vrijdag was Dirk zo snotterig dat we hem voor het eerst thuis hebben gehouden. Het ging overigens gepaard met flink was gehoest. Vooral s nachts. Het is moeilijk herstellen voor hem, helemaal als je weet dat hij het lastig vindt zijn rits dicht te houden als hij zijn jas aan heeft. En hij speelt zo veel buiten; leuk natuurlijk, maar daardoor zal hij nog wel even snotterig blijven.

We zijn ook alweer volop buiten bezig. Er is woensdag 6 kuub ophoogzand los gestort op de oprit. Dit heeft michiel, woensdag met hulp van Kees, op zijn plek gekruierd.

En dat zorgt gelukkig voor ons allebei voor de broodnodige lichaamsbeweging. Want dat is nodig ook, het sporten schiet er flink bij in. Dus de laatste dagen liggen we er allebei afgepeigerd, vroeg maar voldaan in. Het schiet al lekker op in ieder geval! We hebben een groot deel van de tuin uitgevlakt en klaargemaakt voor bestrating. En zojuist nog de beregening installatie geplaatst, twee van de zes groepen dan welteverstaan.

En nu nog even weekend vieren, met de benen ophoog op de bank..!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.