Klaar voor de start

De zomervakantie is voorbij. Een andere vakantie dan andere jaren natuurlijk, net als voor iedereen. Inmiddels is de school weer begonnen en zijn we in de derde week.

Ze zitten dan ook alledrie op school. En vooral voor Dirk was dit wennen de eerste dagen. Echt verdrietig en wat spanning; maar een beloning in de vorm van een iPad loonde de moeite. Dat was eigenlijk alleen de eerste week, nu heeft hij het erg naar zijn zin. Al is het nog steeds dood vermoeiend.

Dat leek er gisteren uit te komen. Sinds lange tijd gingen we, na een bezoekje aan familie, eten bij een pannenkoekenhuis. Alles leek goed te gaan, maar Dirk was alles behalve enthousiast en heel hangerig. Uiteindelijk moesten we de prinsessen ijsjes afzeggen en vroegtijdig betalen, zo beroerd hing Dirk erbij aan tafel. Geen hap gegeten bovendien. Uiteindelijk heeft een goeie nachtrust wonderen gedaan.

Dinsdag starten de mannen van Roelofs met de eerste werkzaamheden voor de schuur. Vanaf dan zullen we een week of tien mensen over de vloer hebben. We hebben er wel zin in eigenlijk, heel benieuwd hoe het gaat worden in het echt.

Iedere dag een foto vanaf deze positie, zodat we de voortgang kunnen volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.