Kuil graven, kuil dempen en de waterpomp

Jammer van deze vrije dagen, na zo’n lekkere zonnige week. Dit weekend hebben we vooral wisselvallig weer gehad, waardoor we niet veel buiten zijn geweest.

Gelukkig hadden we niet veel afspraken dit weekend. Sterker nog, de enige was de peutergym van Dirk. Daarna is Judith doorgereden naar Sprang om samen met opa Kees op zoek te gaan naar een bronpomp voor de waterput.

En terwijl de jonge mussen en koolmezen onder de veranda eten en leren vliegen, hebben we zondag een start gemaakt met het uitgraven van een nieuwe kuil voor de trampoline. Judith heeft een nieuwe besteld en vanuit België komt deze donderdag binnen.

De huidige trampoline heeft Michiel uit de kuil getild en samen hebben we die op het gras weer opgebouwd. Gestaag graven we de rest van de zondag de nieuwe kuil uit en dempen we de oude. Ondertussen liet Dirk zich nog met traktor en al een meter naar beneden in de oude kuil storten. Een paar schrammetjes en heel goed geschrokken.

Manon heeft de rest van de middag urenlang vertoefd op de trampoline. En Liselot.. heeft een rondje gereden door de tuin. Maar eigenlijk nog te weinig blosjes op haar wangen… morgen mogen haar pinnen uit het been; ze heeft er nog niet over gehad, dus ik denk dat de stress wel meevalt. Gelukkig maar..!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.