Efteling 2020

Als geschenk uit de hemel kregen we onlangs een telefoontje van mijn lieve tante. Ze had kaartjes voor de Efteling en helaas voor hen niet te gebruiken. Ze wilden die graag aan ons gezin geven; wat een schat! We waren dolblij natuurlijk.

Een natte dag was voorspeld deze zaterdag. Toch hebben we de gok genomen en gehoopt op dat straaltje zon. Zoals we iedere keer weer, proberen we de kinderen te verrassen. Dit keer hadden we het Manon al verteld; Liselot en Dirk wisten we nog af te leiden totdat de torens van het Efteling Theater in zicht kwamen.

De broodjes had Judith al gesmeerd, de kinderen lagen nog te slapen. Met frisse tegenzin zijn we er dus vroeg uitgegaan, want een dagje Efteling vandaag betekent er vroeg uit en rekening houden met het geldende tijdslot. We moesten voor tien uur binnen zijn.

Wat hebben we een mooie dag gehad vandaag. We hadden regen, veel regen verwacht, en we kregen de hele dag een strakke blauwe hemel, zonder een drupje. En konden zelfs af en toe de jassen uit doen. We zijn alleen nat geworden door het water van de Piraña!

We hebben vandaag een flinke route afgelegd met z’n vijven

En oja: ik ben nog stellig van mening dat een Raket in Nederland nooit meer dan een euro mag kosten. Schandalig! Principe dingetje 🤨


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.