Universal Studios

Na een lange, hele lange tweede dag van het symposium stonden de bussen buiten klaar om alle gasten te vervoeren naar het hoogtepunt van dit verblijf: de Universal Studios. 

Ik had mijn business casual al ingewisseld voor makkelijk zittende kleding, zijnde korte broek, t-shirt en gympen. En even later stond ik in de rij bij de andere drieduizend. Maar zoals me al eerder deze week is opgevallen hier in Amerika, was ook dit weer zo strak geregeld. Ondanks de rij van een paar honderd meter, zaten we binnen no-time in de bus. Als ze de file bij de afslag ook hadden kunnen oplossen, hadden ze dit gedaan.

Wat volgde was een geweldige avond; al het regulier publiek verliet het park en leek plaats te maken voor ons. in eerste instantie was een deel van het park afgezet. Bij de bekende Universal CityWalk stond ons links en rechts allerlei heerlijke gerechten op te wachten. Vooral de galapeños waren heerlijk. Ik ontmoette ondertussen een tweetal aardige mannen uit de Philippijnen en ben eigenlijk de hele avond met ze opgetrokken. 

Na half negen ging zelfs de rest van het park ook voor ons open, en waaierden alle Sitecore-experts over het park heen. Nou ja, de meeste baanden zich direct een weg naar de Hulk rollercoaster. En wij dus ook.

Ik heb nog nooit zo’n geweldige ervaring gehad in een achtbaan als daar. Wow, wat ging dat ding hhhhhard! Achtereenvolgens hebben we gedaan Dr.  Moon, Spiderman the Ride, Jurassic Park en we sloten af met Harry Potter. Sorry Dirk ik zag een heel gaaf Spiderman pakje voor je liggen, maar wist je maat niet en gokken voor $38,00 vond ik echt een beetje te veel van het goede.

Ben net terug op m’n hotelkamer, het loopt tegen 1.00 uur, Nederland ontwaakt alweer maar ik ga m’n ogen sluiten, ben kapot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.